Eksperienca juaj ka rëndësi!

Ne gjithmonë përpiqemi të jemi më të mirë! Komentet tuaja anonime në lidhje me përvojën tuaj do të na ndihmojnë të përmirësojmë Galerinë KAE dhe mënyrën sesi i shërbejmë artistëve. Ju lutem merrni disa minuta për t'iu përgjigjur pyetjeve më poshtë. Faleminderit!

RRETH JUSH
A e konsideroni vetën artist profesional? *
RRETH GALERISË
Si keni dëgjuar për Galerinë KAE? *
Vlersoni hapsirën e Galerisë KAE *
RRETH PROCESIT TË APLIKIMIT
Vlersoni procesin e verbër të përzgjedhjes nga juria. *
A janë të arsyeshme çmimet e aplikimeve *
Vlersoni eksperiencen tuaj të aplikimit *
RRETH SHFAQJES SË VEPRAVE TUAJA
A keni ekspozuar vepra të artit në ekspozitat e Galerisë KAE? *
Nëse po, vlerësoni përvojën tuaj të përgjithshme të shfaqjes në Galerinë e KAE.
RRETH PROMOVIMIT
Si i promovon Galeria KAE thirrjet për art? *
Si i promovon Galeria KAE ekspozitat? *
Si i promovon Galeria KAE artistët? *
Si i promovon Galeria KAE eventet / programet? *
RRETH STAFIT
Vlersoni profesionalizmin e stafit të Galerisë KAE *
Si i komunikon stafi i galerisë informacionet tek artistët? *
MENDIME SHTESË