Back to All Events

Gallery Closed for the Christmas Holidays


CLOSED: The KAE Gallery is closed 25 December thru 9 January for the Christmas and New Year season. Wishing you and your family a very Merry Christmas and a Happy 2018!  MBYLLUR: Galeria KAE është e mbyllur më 25 Dhjetor deri më 9 Janar për sezonin e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri. Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e ri 2018 juve dhe familjeve tuaja!

CLOSED: The KAE Gallery is closed 25 December thru 9 January for the Christmas and New Year season. Wishing you and your family a very Merry Christmas and a Happy 2018!

MBYLLUR: Galeria KAE është e mbyllur më 25 Dhjetor deri më 9 Janar për sezonin e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri. Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e ri 2018 juve dhe familjeve tuaja!

Earlier Event: December 15
Christmas Shop Open