Back to All Events

Gallery Talk: Gabe Pyle

Bashkëbisedim në galeri me : Gabe Pyle, Profesor në Qendrën Ndërkombëtare për Kreativitet
Illustrator amerikan, industrial dhe dizajner për qëndrueshëmi.
Gabe do të ndaj mendimet dhe përvojën e tij rreth artit, dizajnit dhe jetës.

Kjo ngjarje do të jetë falas.

Gabe Pyle is an American designer and Industrial Design Instructor at the International Center for Creativity. Gabe will be speaking on: "Art, Life, and Spirituality: Art is for Everyone."

Event is free and open to the public.

Earlier Event: April 26
Community Interest Meeting