DYQANI I KRISHTLINDJEVE: Thirrje për Artistët dhe Artizanët

Pushimet e Krishtlindjeve po afrojnë!
Galeria KAE do të jetë nikoqire e një dyqani Krishtlindjesh për artistët dhe artizanët në kohë për pazarin dhe dhuratat e Krishtlindjeve!

Si punon kjo?

1. Aplikoni online për një "hapësirë dyqani" me shembuj të asaj që do të shiste dyqani juaj. Ka vetëm 15 vende në dispozicion kështu që shpejtoni! Afati i fundit për të aplikuar është 9 Dhjetor 2018, 18:00

2. Dyqani i Krishtlindjeve do të jetë i hapur me 14 deri 22 Dhjetor për konsumatorët që të ndalojnë, të shfletojnë dhe të blejnë artikujt.

3. Të gjitha të ardhurat nga shitjet tuaja shkojnë direkt te ju!

Artikujt që shiten mund të jenë çdo gjë (nuk duhet të jetë vetëm vepra arti origjinale ose vepra artizanale). Me përjashtim të ushqimit dhe pijeve. Kufizime të tjera aplikohen