Antarësimi

Antarësimi me KAE ju lidhë në mënyrë unike ju dhe atë që ju bënë juve të jeni të kaulifikueshëm për benefitet e antarëve eksluziv. Tarifa për antarësim na ndihmon ne për ti mbuluar shpenzimet e prodhimit professional si dhe për ekspozitat kualitative për artistët e komunitetit tonë. Mbështetja financiare nga tarifat për antarësim gjithashtu do të sjellinprograme të cilat do të edukojnë dhe angazhojn të gjith shikuesit. Pa marrë parasysh se a jeni një artist apo një adhurues I artit, bëhuni pjesë e KAE’s. Njoftim: Ne do të fillojmë të ofrojmë anëtarsi nga janari i vitit të ardhshëm.
Read in English


Antarësimi për Artistët

15€ për vit   Shkarko aplikacionin

Anëtarësia për artistët përfshin një shumëllojshmëri të gjerë përfitimesh për artistët. Tarifat e anëtarësimit kompensojnë kostot e prodhimit të ekspozitave profesionale dhe cilësore për artistët. Anëtarësia nukbëhet me juri dhe në momentin që artistët antarësohen ata bëhen menjëherë pjesë e rrjetit të artistëve, edukatorëve, klientëve dhe udhëheqësve të komunitetit të KAE-së.

 

Anëtarsiapërartistit jipet nëse:

 1. Jeni mbi 18 vjeç
 2. Dorëzoni aplikacion të kompletuar
 3. Paguani tarifen vjetore prej 15 €.

 

Benefitet e ekspozitës

 • Një ekspozitë vjetore pa juri vetëm për antarët e galeris, gjatë kohës së turzimit veror.
 • Tarifa e zbritjes për ekspozita varësisht nga ekspozita.
 • Anëtarët kanë avantazhin e dorëzimit të një numri më të madh të veprave të artit përekspozitë.
 • Përgaditja e veprave të artit për ekspozitë si: varja, marketingu, dhe hapjen e eventit për ekspozitë.

Benefitet e rrjetit të artistëve dhe marketingut

 • Eventet ekskluzive vetëm për programim dhe rrjetëzim.
 • Abonimi në e-lajmet javore, njoftime me email mbi mundësit e ndryshme artistike, përkujtime dhe këshilla, dhe një hapsirë ku ju mund të dërgoni edhe  ti postoni thirrjet për artistë, punëtori dhe klasa.
 • Artistët e zgjedhur do të jenë  në webfaqen e KAE’S dhe në rrjetet sociale.

Edukimi+ Mbështetja

 • Antarët mund të takohen me stafin e KAE’s me termin për ti rishikuar CV-n e tyre, deklaratën e artistit, ose për ti dhënë këshilla artistit për korniza ose portfolio.
 • KAE ofron leksione dhe punëtorive të ndryshme për artistët. Anëtarët duhen të regjistrohen  së pari dhe tarifat ose hiqen ose zbriten. Temat përfshijnë taksat, çështjet ligjore, të drejtën e autorit, përgatitjen dhe aplikimin për mundësitë e artistit, rrjetëzimin dhe marketingun.
 • Artist Peer Critique - Forumi i këtyre artistëve është ekskluzivisht FALAS për anëtarët e KAE dhe takimet do mbahennjë herë në muaj me (piktorë tradicionalë, artistë abstraktë dhe bashkëkohorë, fotografë, etj.) për të ofruar mundësi për rishikim  dhe mbështetje të kolegëve. Artistët inkurajohen të sjellin deri në 3 vepra (të përfunduara dhe të papërfunduara) për të diskutuar me artistë të tjerë.

 Bashkohuni si si një anëtar i artit sot!
Shkarko aplikacionin
 

 

Miqët e KAE’s

20€ për vit  Shkarko aplikacionin

Programi i anëtarësimit për jo-artistët  "Miqtë e KAE" është për individët që e duan dhe mbështesin artet, por nuk janë vetë artistë. KAE ofron një mundësi për individë të ndryshëm për të investuar në artistë lokalë dhe kombëtarë dhe kulturën artistike të Kosovës. Ky anëtarësim është një tarifë vjetore prej 20 € për individ.

Benefitet

 • 5% zbritje për blerjet e veprave të artistëve gjatë ekspozitave aktuale.
 • Prioritet për regjistrimet në klasa dhe ngjarje të veçanta.
 • Ftesat për anëtarët ekskluzivë për ngjarjet gjatë gjithë vitit duke përfshirë edhe pamje paraprake nga ekspozita.
 • Rënditja e emrit tuaj në webfaqen KAE’s si  dhe mediat sociale si anëtar mbështetës

Bashkohuni si si një anëtar sot! 
Shkarko aplikacionin