Një rresht. Duaje apo urrej ata! Ne jetojmë në një botë të shpejtë, dhe të shkurtër komunikimit.
Ndaje "poetikën" tënde. Në kuptimin e plotë të fjalës. Na dërgoni një screenshot nga telefoni ose pajisjet tuaja të tjera, tekstet që ju keni marrë ose dërguar dhe që mendoni që janë thjeshtë letrare dhe gjeniale. Mirë, ndoshta jo letrare, por diqka që ja vlenë të ndani me ne.

E lidhur me ekspozitën TEXT IT! Galeria KAE po krijon një tekst të madh poetik nga gjiithë Kosova.
Dorëzimi është i lirë dhe i hapur për artistët dhe jo artistët.

Ne po kërkojmë për tekste kreative që janë 1 deri në 3 rreshta të gjatë dhe mundë të përmbajë cdo gjë.
Por ju lutemi mos dërgoni screenshots te teksteve me:

  • Përmbajtje seksuale
  • Përmbajtje fyese / vulgare / raciste
  • Emrat e personave ose përmbajtjes që i poshtëron të tjerët

Ne duam tekste "poetike", tekstet që kapin shprehjet e vërteta dhe autentike të komunikimit njerëzor.
Një përson mundë të dorëzoj deri në 3 paraqitje.

AFATI: 3 janar 2018

Dërgoni tekstet tuaja "poetike" online