Keni një kamer telefoni? Keni një selfie të mahënitshme? Atëhere paraqisni foton tuaj!

Së bashku me ekspozitën THAT FACE, Galeria KAE po krijon një "selfie të Kosovës".
Fjala projekt në anglisht mund të ketë disa kuptime. Ky është një "projekt" për selfies dhe është një bashkëpunim për të "projektuar" fytyrat e Kosovës.

Dorëzimi është i lirë dhe i hapur për artistët dhe jo artistët.

Ne jemi duke kërkuar për selfies kreative që nuk na tregojnë buzët tuaja . Ju lutemi mos dorëzoni fotot tuaja si një model/e super sexy. Ne duam selfies që kapin shprehjet e vërteta dhe autentike.Fotot duhet të përfshijnë grupe ose vetëm veten.
Subjektet nudo ose ofenduese nuk do të merren parasysh.

Deri në 3 selfies mund të dorëzohen për person.

Shkarkoni formën e dorëzimit